Behandelingen

 

U kan bij mij terecht voor dieren healing & communicatie.

Ik behandel zowel huisdieren als boerderijdieren en ben gespecialiseerd in paarden healing. 

 

Alvorens de behandeling start, bekijken we eerst samen wat de klachten bij je dier als oorzaak kunnen hebben. Het probleem kan meerdere oorzaken hebben zoals de omgeving, gezinssituatie, voeding, bewegingsvrijheid, andere dieren enz.

Na ons gesprek bekijk ik welke behandeling het best bij jou dier past. Soms kan een combinatie van healing en communicatie een goede oplossing zijn. Tijdens de eerste sessie maak ik contact met je dier en start de behandeling. Na de eerste behandeling kan ik inschatten hoeveel sessies jou dier nodig heeft.

 

Er dient rekening gehouden te worden met een wachttijd van 2 weken tussen de sessies. Indien nodig wordt de frequentie verhoogd of gaat er meer tijd tussen zitten.

 

Bij complexere situaties zoals chronische aandoeningen, langdurige gedragsproblemen of emotionele trauma's, past het volgen van een traject beter. Hiervoor maak ik samen met jou een behandelplan. Het traject omvat diverse sessies voor jou dier, gecombineerd met andere behandel methodes, coaching en advies voor de baasjes. De gemiddelde duur van een traject is 2 maanden.

 

Tijdens de behandeling kan ik ook gebruik maken van etherische oliën, edelstenen en klankschalen. Door de geuren en vibraties wordt energie losgemaakt, verlicht pijn en geeft ontspanning.

 

Mijn behandelingen vervangen niet de traditionele behandelingen van een dierenarts. Raadpleeg bij (vermoeden van) ziekte dus steeds een dierenarts. Indien gewenst werk ik graag met uw dierenarts samen aan de beste behandeling.