Mijn Verhaal

 

Ik ben Guido Sienack en trouw baasje van een heel grote dierenfamilie die bestaat uit honden, 26 katten waaronder 5 met een handicap, kippen, geiten, schapen, vogels enz.

 

Sinds mijn kindertijd heb ik een enorme connectie met dieren. Ik begrijp hen en zij begrijpen mij. Ik voel wat zij voelen en wat de oorzaak daarvan is.

 

Vroeger dacht ik dat iedereen diezelfde connectie had met dieren en daardoor kon ik gefrustreerd geraken wanneer mensen geen rekening hielden met hun dieren of die van anderen.

 

Ik ben door mijn hooggevoeligheid me er van bewust dat enkel de connectie met dieren me voldoende rust, stilte, kracht en voldoening geeft. Ik laat me telkens weer inspireren door wat 'is' en probeer gewoon te 'zijn', zonder invloeden van buitenaf, net zoals dieren doen. Hierdoor kom ik steeds dichterbij de essentie van hun bestaan.

 

Anderen inspireren in de communicatie met hun dieren geeft mij een enorme voldoening want dieren en hun baasjes samen in beweging zien komen en vooral de sprankeling weer te zien in hun ogen, dat zijn intens mooie momenten.

 

Ik volg enkel mijn hart en gevoel om jullie weer te doen stralen en in alle rust stil te staan bij datgene wat voor jullie zo nodig is om samen te groeien.

 

 

Mijn verhaal op Lifestylebooking.be

 

Welpen Roedel is een onderdeel van Holistische Praktijk 'Spiritueel Bewustzijn' gelegen in het landelijke Beveren-Leie. Bij Welpen Roedel staan dieren centraal, Guido is een meester in het communiceren met dieren en past healing bij dieren toe. Als dierenfluisteraar begrijpt Guido dieren, ervaart wat er in hen omgaat en kan ze zo helpen. Het is zijn missie om de baasjes te inspireren en helpen in de communicatie met hun dieren. Guido voelt zich nog meer verbonden met dieren, dan met mensen. Dat zie je ook meteen als je langs gaat op hun hoeve waar tal van dieren je begroeten.

 

“Ik ben trouw baasje van een heel grote dierenfamilie die bestaat uit meerdere honden, katten waaronder een aantal met een handicap, kippen, geiten, schapen, vogels,... Sinds mijn kindertijd heb ik altijd al een enorme connectie met dieren gehad. Ik begrijp hen en zij begrijpen mij. Ik voel wat zij voelen en wat de oorzaak daarvan is. Zieke dieren in nood komen zelfs naar mij toe. Vanuit mijn eigen intuïtie en gevoel leg ik heel gemakkelijk contact met dieren. Ook het communiceren met geluidjes gaat eigenlijk vanzelf. De klik is er gewoon.

 

Vaak is het probleem dat baasjes niet naar hun dieren luisteren. Ze willen dat het dier naar hen luistert, maar communiceren niet met hun huisdier. Dat is de grootste stap.” “Als mensen beginnen te luisteren naar hun dieren, zullen ze zien wat ze echt willen. Dan kunnen ze daar ook op ingaan, en zijn de dieren veel rustiger. De mens stelt zich vaak boven het dier en geeft commando’s, maar eigenlijk zijn we allemaal gelijk. Communiceren met jouw dier brengt meer verbondenheid in jullie relatie. Als dierenfluisteraar maak ik contact met het dier en ervaar wat er in hem omgaat. Zo voel ik of er sprake is van pijn of een afwijkend gedrag. Dit kan gaan over: gedragsproblemen, vernielzucht, plassen in huis, omgangsproblemen, wijziging in de gezinssituatie of zelfs een verhuis. Indien nodig verwijs ik door naar de dierenarts voor verder onderzoek bij fysieke problemen.

 

Maar je kan mij ook gewoon contacteren om te weten of je dier gelukkig is of als steun bij stervensbegeleiding.”

 

“Voor begeleiding of een healing met dieren ga ik altijd bij de mensen thuis langs. Zo kan ik het dier bestuderen in zijn natuurlijke omgeving. Vaak heb ik al meteen contact met het dier, die klik is er onmiddellijk. Ervoor heb ik wel al wat achtergrondinformatie gekregen van de baasjes over het probleem. Maar die communicatie met het dier is toch het belangrijkste om te weten te komen wat er precies scheelt en omgaat in het dier zelf. Dieren reageren ook op de geluidjes die ik maak en zo krijg ik hun vertrouwen. Ik kan dan dichterbij komen, hen aaien en zelfs helemaal onderzoeken of fysiek alles in orde is. Daarna ga ik naar hun gedrag kijken. Zijn ze eenzaam, vervelen ze zich, is hun slaapplaats in orde, krijgen ze voldoende aandacht, welke voeding eten ze…? Dat speelt allemaal een rol voor het welbevinden van je huisdier.”

 

“Ik kijk ook naar de communicatie van het baasje en interactie met zijn huisdier. Een baasje en dier moeten gelijk staan op hetzelfde niveau. Als dat niet zo is, kan ik het baasje helpen om te leren communiceren met zijn dier. Het baasje moet eerst eens onderdanig zijn aan het dier, zodat het dier zich goed en gelijk kan voelen. Daarna kunnen we heel veel aanleren. Als een dier ziek is, stel ik een healing voor met stemvorken die het dier tot rust brengt. Healing werkt door energievelden met elkaar te verbinden door zachte aanrakingen. De energie wordt hierdoor in balans gebracht en versterkt, hierdoor voelt het dier zich meer ontspannen. Wat op zijn beurt terug een positief effect op het lichaam en zelfherstellendvermogen heeft. Maar tegelijk krijgt eigenlijk ook het baasje een healing.

De communicatie en verbinding tussen baasje en dier zijn heel belangrijk. Daarna gaat het gewoon vanzelf goed tussen mens en dier.”