Dierenfluisteraar

 

Wij verwachten dat dieren luisteren naar ons, maar luisteren wij ook naar hen? 

 

Dieren Communicatie

Via telepatisch contact met jou dier ervaar ik wat in het dier omgaat. Zo voel ik of er sprake is van pijn of een afwijkend gedrag en kan jou indien nodig doorverwijzen naar een dierenarts. Maar ook kan je mij contacteren gewoon om te weten of je dier gelukkig is of als steun bij stervensbegeleiding. 

 

Gedragsproblemen, vernielzucht, omgangsproblemen, overweging euthanasie, wijziging in de gezinssituatie of verhuis worden ook bekeken. Communiceren met jou dier brengt meer verbondenheid in jullie relatie.

Dieren Healing

Healing werkt door energievelden met elkaar te verbinden door zachte aanrakingen. De energie wordt hierdoor in balans gebracht en versterkt, hierdoor voelt jou dier zich meer ontspannen. 

 

De ontspanning zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie en dit heeft een positief effect op het lichaam. Er worden meer zuurstof, voedingstoffen en hormonen aan het lichaam vrijgegeven. Samen met het afvoeren van afvalstoffen zorgt de healing dat de genezing en het zelfhelend vermogen gestimuleerd worden. 

Ik behandel zowel huisdieren als boerderijdieren en ben gespecialiseerd in paarden healing. 

 

Alvorens de behandeling start, bekijken we eerst samen wat de klachten bij je dier als oorzaak kunnen hebben. Het probleem kan meerdere oorzaken hebben zoals de omgeving, gezinssituatie, voeding, bewegingsvrijheid, andere dieren enz.

 

Na ons gesprek bekijk ik welke behandeling het best bij jou dier past. Een combinatie van healing en communicatie geeft de beste resultaten. Tijdens de eerste sessie maak ik contact met je dier en start de behandeling. Na de eerste behandeling kan ik inschatten hoeveel sessies jou dier nodig heeft.

 

Er dient rekening gehouden te worden met een wachttijd van 2 weken tussen de sessies. Indien nodig wordt de frequentie verhoogd of gaat er meer tijd tussen zitten.

 

Bij complexere situaties zoals chronische aandoeningen, langdurige gedragsproblemen of emotionele trauma's, past het volgen van een traject beter. Hiervoor maak ik samen met jou een behandelplan. Het traject omvat diverse sessies voor jou dier, gecombineerd met andere behandel methodes, coaching en advies voor de baasjes. De gemiddelde duur van een traject is 2 maanden.

 

Tijdens de behandeling kan ik ook gebruik maken van etherische oliën, edelstenen en klankschalen. Door de geuren en vibraties wordt energie losgemaakt, verlicht pijn en geeft ontspanning.

 

Mijn behandelingen vervangen niet de traditionele behandelingen van een dierenarts. Raadpleeg bij (vermoeden van) ziekte dus steeds een dierenarts. Indien gewenst werk ik graag met uw dierenarts samen aan de beste behandeling.

Tarief: €95 (excl. kilometervergoeding €0,32 per km heen en terug.)

Duurtijd: 90min (incl. intakegesprek van 30min)

 

Vervolgbehandeling (3 sessies zijn aangeraden):

Tarief per sessie: €85 (excl. kilometervergoeding €0,32 per km heen en terug.)

Duurtijd behandeling: 60min