Onze (knuffel) Dieren 

Schapen zijn zulke leuke, aanhankelijke en fantastische dieren. Ooit kwamen er toevallig 4 schapen op onze weg. En op slag waren we verliefd. Onze kudde is ondertussen gegroeid tot een grotere kudde schapen. En velen werden van de slacht gered. Onze schapen staan op de eerste rij om je te begeleiden bij onze meditatie en yoga activiteiten. Plezier en ontspanning verzekerd! Kom kennismaken met Madeleine, (kleine) Irma, Sientje, Roza, Francine, Julia, Nora, Terry, Jozefien, Alice, Lisette, Jacob, Fons, Oscar, Cosette, Odette, Louis (prinske), Lucie (Lusje) en Amandine

Onze 3 alpaca vriendjes Zwartje (Zhangzhou), Edward & Eli ontvangen met alle plezier jullie knuffels tijdens de alpaca yoga, wandeling, wanneer je komt helpen op de zorgboerderij en tijdens de dierentherapie. Ze zijn nieuwsgierig van aard en nemen dan ook graag deel aan de activiteiten op onze boerderij. Wij zijn verliefd op deze 3 knuffelkonten en we zijn er van overtuigd dat, wanneer jullie met hen kennismaken, dat ook op slag zijn!

Heel lang geleden hadden we besloten om kippen te houden, zo een stuk of 4 en zeker geen haan. We gingen het klein en bescheiden houden. Maar wat leuk al die verschillende rassen en ja hoor, we werden gebeten door de kippen microbe. Al snel verlangden we naar meer gekakel in de tuin. Ondertussen is ons kippenpark bewoond door een 30tal kippen en hanen, een 20tal eenden waaronder onze senior Alfred en 4 ganzen; Timon, Beauty, Thelma en Lilly . En al onze kippen, eenden en ganzen zijn de grootste knuffelkonten!

Enkele jaren geleden kwamen er heel wat (meer dan 20!) zwervers op ons pad. Met ons groot dierenhart konden we niet anders dan deze arme schatjes een warme thuis te bieden. Velen hadden reeds jarenlang op straat geleefd. Bij ons mochten ze eindelijk thuiskomen. Enkelen hebben door hun achtergrond een mentale of fysieke beperking, waarvoor ze de beste zorgen krijgen. Al onze poezenvriendjes krijgen elke dag 2kg vers vlees. Wegens hun achtergrond van zwerven, mishandeling enz schermen wij hen af van drukte en vreemden zodat zij zonder angst van hun rust kunnen genieten en volop kattenkwaad kunnen uithalen. Geniet van de foto's en maak kennis met Minoes, Mama, Tijger, Pluche, Felice, Poema, Molly, Poesy, Storm, Nola, Maurice, Bompi, Charlie, Mimi, Minneke, Tommy, Jerry, Verdi en Dali.

Zowel onze papegaaien als duiven zijn ex-adoptie dieren die bij ons op-en-top genieten van de rust. Hierdoor schermen wij hen af van drukte en vreemden. Misschien hoor je ze wel eens roepen, roekoeën of fluiten? Maak kennis met Kiki, Coco, Rocky en de poerkes.