Ons Verhaal

 

Ik ben Guido Sienack, en samen met mijn vrouw Inge, trouw baasje van een hele grote dierenfamilie die bestaat uit honden, katten, kippen, geiten, schapen, ganzen, vogels enz. Zelfs enkelen met een mentale of fysieke beperking. Onze dieren zijn onze kindjes. 

 

Sinds mijn kindertijd heb ik een enorme connectie met dieren. Ik begrijp hen en zij begrijpen mij. Ik voel wat zij voelen en wat de oorzaak daarvan is.

 

Vroeger dacht ik dat iedereen diezelfde connectie had met dieren en daardoor kon ik gefrustreerd geraken wanneer mensen geen rekening hielden met hun dieren of die van anderen.

 

Ik ben door mijn hooggevoeligheid me er van bewust dat enkel de connectie met dieren me voldoende rust, stilte, kracht en voldoening geeft. Ik laat me telkens weer inspireren door wat 'is' en probeer gewoon te 'zijn', zonder invloeden van buitenaf, net zoals dieren doen. Hierdoor kom ik steeds dichterbij de essentie van hun bestaan.

 

Anderen inspireren in de communicatie met hun dieren geeft mij een enorme voldoening want dieren en hun baasjes samen in beweging zien komen en vooral de sprankeling weer te zien in hun ogen, dat zijn intens mooie momenten.

 

Ik volg enkel mijn hart en gevoel om jullie weer te doen stralen en in alle rust stil te staan bij datgene wat voor jullie zo nodig is om samen te groeien.

 

 

De communicatie en verbinding tussen baasje en dier zijn heel belangrijk. Daarna gaat het gewoon vanzelf goed tussen mens en dier.”