Ervaringen - Reviews 

Van mijn klanten mag ik telkens zo'n mooie reviews ontvangen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor; Het geeft mij telkens een enorme voldoening om samen met hen te werken aan de connectie met hun trouwe viervoeter of dat ik hen kan bijstaan met een healing of workshop.

Reactie plaatsen

Reacties

Gina
4 maanden geleden

Een zeer fijne ontmoeting waar meteen vertrouwen was. Zowel onze hond als wij hebben na de leerrijke vm een rustige dag gehad. Zeker aan te raden!!!

Herlinde
6 maanden geleden

heel tevreden.vriendelijk en interessant

Lesley
6 maanden geleden

Vanuit ons hart: bedankt! ❤️

Els
10 maanden geleden

Heel goed,voldoende uitleg gekregen en voldoende tijd gehad om alles te kontroleren,heel vriendelijk ik raad met plezier deze persoon aan.

Cindy Van Brabant
een jaar geleden

Reiki voor dieren was top!

Sandy Van Damme
een jaar geleden

Ik heb Welpen Roedel gecontacteerd nadat mijn paard Charlotte treurde na de herplaatsing van andere paarden die bij haar op de weide stonden. Na vele behandelingen elders voelt zij zich eindelijk weer goed door deze healing behandelingen. Dankjewel!

Laurent
een jaar geleden

De workshop reiki voor dieren was super! Zeer veel geleerd en voldoende kunnen oefenen in een rustige omgeving

Iris Teerlinck
een jaar geleden

Onze lieve kater Junior, 11 jaar voelde zich de laatste tijd niet goed in zijn vel. De dierenarts vond niet echt een oorzaak na allerlei onderzoeken dus zochten wij naar een alternatieve oplossing. Zo zijn wij bij Welpen Roedel terecht gekomen en is Junior door verschillende behandelingen weer bijna de oude. We zijn er nog niet maar onze Junior voelt zich ondertussen al veel beter. Hopelijk blijft hij nog een paar jaartjes bij ons

Siska
een jaar geleden

Dankjewel voor de hulp met Terry. Onze hond kwam uit Spanje en was een 'probleemhond'. Door jou goede zorgen en veel geduld is hij een fantastische gezinshond geworden en voelt hij zich gelukkig